Medvěd a šeptání větru - Dubuc, Marianne, 1980- (Labyrint : Raketa, 2021)
Celostránkové ilustrace doplněné jednoduchým textem přinášejí příběh medvěda, který opouští svůj šťastný domov a vydává se na cestu.