Dámský klub půlnočního plavání - Hogan, Faith, 1969- (Přítelkyně (Prostor) ;, 2023)
Román irské autorky vypráví o krásách života i o velkých prohrách, které ale často vedou k lepším dnům. Jen je třeba změnu iniciovat a věřit v další skvělý život, i když nepřináší jen samé radosti.