Ostrov pokladů = Treasure island - Poslušná, Lucie, 1973- (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky (Edika), 2023)
Zkrácený a převyprávěný příběh o dobrodružné honbě za pokladem kapitána Flinta. Dvojjazyčné vydání v knížce s černobílými ilustracemi a zábavnými úkoly pro mladší děti začátečníky až mírně pokročilé v angličtině.