Vikingové - Kiesling, Michael, 1957- (Mindok, 2007)
Budovatelská rodinná hra. Hráči představují vůdce vikingských kmenů, které se z pevniny vydávají na moře a objevují a osídlují neznámé ostrovy. Na ostrovech těží zlato a bojují proti nepřátelským lodím. Zvítězí ten, kdo v šesti kolech hry nasbírá nejvíce zlata a cti.