Robinson Crusoe - Jirásková, Eliška (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky (Edika), 2023)
Klasický dobrodružný román o osudech anglického námořníka, ztroskotavšího na opuštěném ostrově. Zkrácené dvojjazyčné vydání pro začínající angličtináře.