Moje knihovnička - Walker-Harding, Phil, 1981- (Cranio Creations, 2022)
Moje knihovnička je abstraktní strategická hra, ve které si hráči vystavují své oblíbené předměty do knihovniček a získávají body za splnění různých cílů.