Šestý smysl - Flanagan, Mary, 1969- (Mindok, 2022)
Šestý smysl je slovní asociační hra z duchařského prostředí. Jde v ní o to, aby se duch a jeho médium naladili na stejnou vlnu a přes odpovědi na otázky si sdělovali indicie tak, aby médium uhodlo tajné slovo dřív, než to stihne soupeřící tým. Vtip je v tom, že odpovědi na otázky jsou veřejné, médium tak svého ducha musí zastavit v psaní, když si myslí, že odpověď už zná.