Stezky slávy - Chastan, Romain (Rexport, s.r.o., 2018)
Hra, ve které se hráči stanou hrdiny, kteří píší svůj příběh. To dělají tak, že postupně přidávají do svého příběhu jednotlivé dílky s poklady, místy, která navštívili či s různými nepřáteli. Přikládání má různá pravidla, která se musí dodržovat, a tak je nutné dílky vybírat chytře, aby se získalo co nejvíce bodů.