Ponožkožrouti - Bos, Liesbeth (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2022)
Dětská hra, ve které se hráči snaží během hry najít 3 páry chybějících ponožek, ale musí si dát pozor na všudypřítomné příšerky. Ty se je snaží o tyto ponožky obrat a odnést si je do svých doupat. Není ani radno podcenit své soupeře a hlídat si ponožky i před nimi.