Osud dobrodruha - O'Neal, Chris (Mindok, 2018)
Osud dobrodruha je příběhová fantasy hra, ve které si hráči utvářejí svého hrdinu a vyprávějí jeho příběh. Cesta hrdiny začíná jen s několika kartami: původu, pohnutek a osudu. Hráč vylepšuje hrdinu v průběhu hraní a překonává různé výzvy, získává povahové rysy či nachází spojence. Bojuje se i s protivníky. Souboje se odehrávají za pomoci runových kostek. Hráči v průběhu hry získávají body osudu a ten, kdo jich má nejvíce, se stane vítězem.