Labilní jednorožci (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2022)
Labilní jednorožci je bláznivá a pěkně ilustrovaná karetní hra, která nabízí to, co mají všichni rádi - souboje a jednorožce. Začínáte s malým jednorožčetem, které je roztomilé, ale v téhle hře nic netrvá věčně a ani jednorožčata se nemohou cítit bezpečně. Ve hře najdete více než 20 jednorožců s různými speciálními schopnostmi, ze kterých si sestavujete svoji jednorožčí armádu. Musíte být ale dost rychlí, jinak vám hrozí, že vás zničí armáda vašich soupeřů. První, komu se povede zkompletovat armádu jednorožců, se stane vládcem všeho magična.