Kvedlalové z Kvedlinburku - Warsch, Wolfgang, 1980- (Mindok, 2018)
Ve hře představují hráči felčary a mastičkáře, kteří ve svém kotlíku míchají všelijaké lektvary. Využívají k tomu nejrůznější ingredience, byliny a další přísady, které jejich lektvarům dají sílu a říz. Nesmí to ale přehnat se zrádnou sanytrou, stačí jí přidat o chlup víc, než je potřeba, a v kotlíku to bouchne. Kdo získá titul nejschopnějšího kvedlala? Bude to ten z hráčů, který během devíti kol posbírá nejvíce bodů.