Harry Potter : boj o Bradavice : kooperativní karetní hra. (Rexport, s.r.o., 2023)
Lektvary a zaklínadla jsou rozšíření pro oblíbenou kooperativní hru Boj o Bradavice, které hráčům dává nové možnosti v boji se zlem a současně díky novým situacím dovede pěkně potrápit mozek. Fanoušky knižní i filmové série určitě potěší nová hrdinka Ginny Weasleyová.