Fantastická zvířata : a kde je najít - Michaud, Owen (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2022)
Rodinná hra na motivy díl J. K. Rowlingové. Každý hráč si zahraje za jednoho z hrdinů kouzelnické ságy. Úkolem je najít fantastická zvířata, která se rozprchla po New Yorku. Hráči bojují s protivníky, kteří se snaží prozradit existenci kouzelnického světa mudlům. Pomocí sesílání kouzel a sbírání kouzelných předmětů se snaží polapit co nejvíce tvorů, kteří se ve městě skrývají.