Drakiáda : čas letí - Hamano, Kevin (Tlama games, 2022)
Kooperativní hra, ve které se hráči snaží udržet všechny draky ve vzduchu. Draky zde představují barevné přesýpací hodiny. Střídejte se v hraní karet, otáčejte přesýpací hodiny a spolupracujte, aby se žádné hodiny zcela nepřesypaly. Jinak drak spadne a všichni jste prohráli. Pokud však stihnete odehrát všechny karty, zvítězíte.