Amazonie - Eisner, Tim (Mindok, 2021)
Ve hře se dva hráči snaží dát dohromady co nejlepší amazonský prales. Hráči postupně získávají karty, staví z nich vysoké stromy a snaží se svou džungli co nejlépe osadit faunou i flórou. Ale pozor, v džungli číhají i různá nebezpečí.