Studium reaktivity trichlorofosfazo - N - sulfurylchloridu a jeho derivátů - Křivohlávek, Jiří, 1976- (1999)
V současné době se mnohá odvětví chemie bouřlivě rozvíjejí. Nejinak je tomu i v oblasti chemie zabývající se sloučeninami fosforu a dusíku. Toto platí i pro sloučeniny fosforu a dusíku se seskupením -P=N-, známé jako fosfazeny.