Čtyři ženy a jeden pohřeb - Abgarjan, Narinè, 1971- (Současná světová próza (Prostor) ;, 2022)
Próza oceňované autorky nás opět zavádí do její rodné Arménie a představuje příběhy žen, které spojuje společný milenec, příběhy odehrávající se na pozadí dramatických dějin této země.