To prší moře - Třeštíková, Radka, 1981- (Motto, 2021)
Psychologický román vypráví příběh psychicky labilní mladé ženy, jejíž dětství a dospívání poznamenal nejprve rozvod rodičů a později jejich předčasná úmrtí.