Klassische tschechische Märchen : deutsch-tschechische Ausgabe = Klasické české pohádky : německo-české vydání - Mrázková, Eva (Edika, 2022)
Převyprávěné klasické pohádky Boženy Němcové, Václava Říhy a Karla Jaromíra Erbena v dvojjazyčném německo-českém vydání. Jako bonus připojena pohádka O Popelce podle Ch. Perraulta.