Traditional Czech fairy tales : English-Czech edition = Klasické české pohádky : anglicko-české vydání - Mrázková, Eva (Edika, 2022)
Převyprávěné klasické pohádky Boženy Němcové, Václava Říhy a Karla Jaromíra Erbena v dvojjazyčném anglicko-českém vydání. Jako bonus připojena pohádka O Popelce podle Ch. Perraulta.