Vzhůru do hor! - Caputo, Scott (Tlama games, 2021)
Vzhůru do hor! je strategická desková hra, ve které se hráči vydávají do Skalistých hor, kde se svými dělníky staví různé stroje (mechanika worker placement) a těží suroviny pomocí flotily vzducholodí. Během hry musí strategicky volit mezi stavbou strojů, vylepšováním vzducholodí a získáváním nových schopností. Hra je dynamická a každá partie se vyvíjí jinak díky měnícím se podmínkám na hrací ploše, které ovlivňuje tající sníh a stoupající hladina vody. Cílem hry je získat co nejvíce vítězných bodů prostřednictvím různých akcí a strategií.