Desítka. - Steinwender, Arno, 1976- (Mindok, 2021)
Speciální verze oblíbené vědomostní hry Desítka přichází s tematikou Harryho Pottera. Hra nabízí celkem 100 okruhů, 1000 otázek a odpovědí nejen pro milovníky knih a filmů o nejslavnějším čaroději z Bradavic, ale prověří i znalosti příležitostných čtenářů a diváků.