Karak - Mikša, Petr (ALBI Česká republika a.s., 2017)
Původní česká rodinná fantasy hra s jednoduchými pravidly. Každý z hráčů ovládá jednoho hrdinu a vyrazí s ním do labyrintu pod hradem Karak bojovat s nestvůrami a získávat zbraně a poklady. Hrdina disponuje vždy dvojicí unikátních schopností a jen ten, kdo je dokáže efektivně využít, může pomýšlet na vítězství. Hra končí v okamžiku, kdy některý z hrdinů porazí draka, který ovládá celé podzemí. Vítězem se pak stává ten, kdo během hry nasbíral nejvíce pokladů.