Talisman : Harry Potter (Rexport, s.r.o., 2021)
Hra v sobě spojuje postavy a magický svět J. K. Rowlingové s oblíbenou herní řadou Talismanu. Ve hře si můžete zahrát za postavy Fénixova řádu (Harry Potter, Brumbál, Hagrid, McGonagallová) nebo za Smrtijedy (Lucius a Draco Malfoyové, Peter Pettigrew, Bellatrix Lestrangeová). Budete procházet známá místa, bojovat s nepřáteli a nacházet mocné předměty. Cílem hry je získat jednu z relikvií smrti a dostat se až do Velké síně. Smrtijedi se snaží donést relikvii Voldemortovi, zatímco Fénixův řád ji chce využít, aby mohl s Voldemortem bojovat.