Star wars : Jabbův palác - Kemppainen, Justin (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2021)
Svižná karetní hra, ve které si užijete spousty riskování a dedukce. Čeká vás boj s nepřáteli, a abyste dosáhli cíle, budete využívat schopnosti hrdinů Povstalecké aliance a obyvatel paláce. Karetní hra vychází z herních mechanik oblíbené hry Milostný dopis, přináší však několik nových prvků, které mění hratelnost.