Blafuj : blafovací karetní hra - Zeimet, Jacques (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2019)
Karetní hra s obrázky zvířátek, která nemá nikdo rád - s pavouky, smrdutými plošticemi, mouchami a dalším vtíravým hmyzem. Snahou každého z hráčů je přinutit ostatní protihráče k chybnému úsudku, a tak způsobit, aby jim zůstalo co nejvíce vyložených karet.