Túry můry - Brand, Emely (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2013)
Ve veselé karetní hře Túry Můry je na rozdíl od jiných her povoleno podvádět. Hráči se snaží zbavit svých karet jako první a mohou třeba jednu ze svých karet nenápadně upustit pod stůl nebo ji schovat v širokém rukávu. V roce 2012 byla tato hra doporučena v Německu na dětskou hru roku.