Splendor : duel - André, Marc (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2022)
Samostatně hratelná hra ze série Splendor, která je určena pro dva hráče. Hra vychází z mechanismů klasického Splendoru, nicméně s řadou změn. Karty budou přinášet i speciální schopnosti s možností získat výhody privilegií a kromě drahokamů se sbírají vzácné perly. Splendor duel je tak hra, která je interaktivnější a komplexnější než její starší bratříček.