Na louce - Kalicki, Klemens (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2021)
Ve hře Na louce hráči představují pozorovatele, kteří vyrazili do přírody a snaží se získat co nejhodnotnější sadu karet. Karty představují zvířata, krajinky či objevy. Na louce je středně těžká hra, která je určena především pro rodinné hraní či těm, kteří si chtějí zahrát něco oddechovějšího.