Na louce : po proudu - Kalicki, Klemens (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2022)
Po proudu je rozšíření pro deskovou hru Na louce, ve kterém budete pokračovat v poznávání přírody - tentokrát z pohledu kajakáře. Čeká na vás objevování vodních rostlin a živočichů žijících v řekách, potocích a jezerech. Kromě pozorování dostanete body také za vzdálenost, kterou na kajaku po řece urazíte. Na nejzdatnějšího kajakáře čekají dodatečné výhody, které mu mohou pomoci získat titul nejzkušenějšího pozorovatele.