Pod dohledem : možná si myslíte, že jste v bezpečí, ale ve skutečnosti jste... - Jewell, Lisa, 1968- (Cosmopolis, 2020)
Psychologický thriller, odehrávající se v okouzlující části Bristolu, v němž zdánlivě laskaví a bezúhonní občané bedlivě sledují své sousedy a pokoušejí se odhalit jejich domnělá nebo skutečná tajemství.