Símka - Hušková, Lucie, 1987- (Praha : Euromedia Group, a.s., 2022)
Román o touze po matčině lásce a odhodlání ji získat, ať to stojí cokoliv. Třiadvacetiletá Simona, které všichni říkají Símka, žije s mámou v domě po babičce. Jediné, po čem touží, je život obyčejné mladé ženy - prožívat první vážnou lásku a snít o budoucnosti. Namísto toho musí trpělivě snášet máminy proměnlivé nálady a fyzické tresty. I tak je ale přesvědčená, že by pro ni udělala cokoliv. Jednoho dne však přijde chvíle, která zamává celým Símčiným životem. Chvíle, kdy se ukáže, jestli opravdu stojí za to obětovat všechno člověku, od něhož se lásky zřejmě nikdy nedočká... Nakladatelská anotace.
"Vydala Euromedia Group, a. s., v edici Listen"--Tiráž
Obálkový podnázev: román
Keywords: české romány; Czech fiction