Lampálie v ohrožení - Šinkovský, Martin, 1979- (Laskavé čtení ;, 2020)
Pokračování příběhu o Lampálech, maličkých tvorech žijících pouze ve svitu jedné lampy. Čeká je dobrodružství v podobě záhadného zmizení kamarádky Zoji.