Deník uprchlice - Oksana z Ukrajiny, 1983- (Euromedia Group, 2022)
Autobiografické vyprávění ukrajinské uprchlice se ohlíží za událostmi jara 2022, kdy musela i se svou dcerkou opustit Oděsu a hledat útočiště daleko za hranicemi Ukrajiny.