Falešný pohřeb : humoristický román - Mintová, Magdalena, 1996- (Ikar, 2020)
Humoristický román přináší další peripetie rozmazlené Emy Studené, které se již podařilo „ulovit“ bohatého manžela a založit s ním rodinu. Její bezstarostné štěstí ale nemá dlouhého trvání.