Obraz Doriana Graye - Wilde, Oscar, 1854-1900 (1400, 2022)
Jediná rozsáhlejší próza proslulého anglického autora je fantastickým příběhem, v němž se hříšný život mladého světáka promítá do jeho portrétu.