Neviditelní - Vondruška, Vlastimil, 1955- (MOBA, 2021)
Sci-fi román známého českého autora historických románů vypráví příběh z blízké budoucnosti, kde lidé po Velkém resetu žijí ve zdánlivě spravedlivé rovnostářské společnosti a jsou kontrolováni biočipem.