Ďáblova čísla - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Letopisy královské komory ;, 2022)
Další případ královského písaře Jiřího Adama z Dobronína. Tentokrát pátrá po pachateli vražd, jejichž oběti jsou označeny vpravdě ďábelským cejchem - a sice číslem šelmy 666.