Horkou jehlou - Havlík, Rudolf, 1976- (Motto, 2021)
Román českého filmového režiséra vypráví příběh hlavního hrdiny, který se vydává do světa jako ten, kdo hasí průšvihy pro textilní korporace na druhé straně světa.