Písně dne a noci : písně noci a dne - Král, Tomáš, 1982- (Togga, 2021)
Pozoruhodná sbírka básní rozehrává v několika vzájemně se prolínajících rovinách šachovou partii talentovaného autora s citlivým čtenářem.