Zakázaná předmluva publikace Kniha v barvě krve : (násilí komunistického režimu vůči undergroundu) : úplné znění úvodní kapitoly, která byla z rozhodnutí Ústavu pro studium totalitních režimů v publikace vyřazena - Kudrna, Ladislav, 1975- (Free Czech Media, 2020)
Úplné znění vyřazené úvodní kapitoly z monografie Kniha v barvě krve, jež se zaobírá pronásledováním undergroundu v Československu v období let 1960-1989