Atheneum : mystic library (Renegade Game Studios, 2020)
Hra pro všechny milovníky vůně zašlých stránek. Se skupinou mladých kouzelníků se ocitnete v knihovně, kde vás čekají stohy knih, které musíte přetřídit a uklidit a zároveň se musíte naučit na zkoušku. Naštěstí jste kouzelníci, takže některé záležitosti se dají jaksi obejít. Body získáváte za umísťování knížek do polic ve specifických kombinacích. Na konci hry dostanete body za plná oddělení, dekorativní svíčky a knihy týkající se vašeho oblíbeného předmětu.