Hallertau - Rosenberg, Uwe, 1970- (Lookout GmbH, 2020)
Velká eurohra (podobně jako Agricola, Caverna nebo Feast for Odin) od slavného tvůrce Uwe Rosenberga. Hráči představují starosty malých vesniček kolem roku 1850 v Bavorsku. Cílem hráčů je zvyšovat bohatství a pověst svých vesnic. Hráči budou posílat pracovníky vykonávat celou řadu akcí, budou obdělávat pole a sklízet z nich úrodu, budou zlepšovat budovy a starat se o ovce. Samozřejmostí je také hraní karet a jejich vzájemné kombinování, které hráčům přinese nemalý užitek.