Thief's market - Chalker, Dave (Tasty Minstrel Games, LLC, 2016)
Thiefʼs Market je kostkovo-karetní hra z prostředí zlodějů a chmatáků. Na začátku každého kola se rozděluje lup tak, že se hodí kostkami a hráči si postupně berou buď libovolný počet kostek ze stolu, nebo všechny kostky jiného hráče (ale jednu z nich musí vrátit do banku). Takto se pokračuje, dokud všichni nemají nějaký lup. Pak se začnou nakupovat karty. Každá má jinou cenu. Karty jsou klíčem k vítězství, protože kromě vítězných bodů má každá speciální efekt.