Obscurio (Libellud - Asmodee Group, 2019)
Obscurio je originální rodinná hra s tématem obrázkové komunikační hry s tajnou rolí. Hráči se snaží uniknout se svou skupinou z tajemné knihovny. Čas je omezený, každému přísluší jiná role a jeden z hráčů je dokonce zrádce.