Dreadful circus - Faïdutti, Bruno, 1961- (Portal Games Sp. z o.o., 2021)
Dreadful Circus je hra o sbírání karet, při kterém se snažíte vytvořit co nejlepší kombinaci a nabírat co nejvíce vítězných bodů. Karty mají zvláštní bodování na konci hry, takže se snažíte sbírat karty tak, aby vám na konci hry přinesly více vítězných bodů než soupeři.