Vybrané miskoncepce studentů při práci s obecně geografickou mapou - Sedláček, Jakub (2022)
Diplomová práce se věnuje miskoncepcím studentů při práci s obecně geografickou mapou. První část práce obsahuje soupis a rozbor obecně geografických map používaných na českých školách. V další části jsou popsány nejčastější miskoncepce identifikované v literatuře. Ty byly následně ověřeny v praxi. Součástí práce je také několik návrhů na eliminaci miskoncepcí. Poslední část práce je praktická a popisuje zařazení vybrané metody do praxe a ověření její účinnosti.