Spectrum of systemic disorders in myotonic dystrophy - Parmová, Olesja (2021)
Cílem práce bylo identifikovat spektrum, tíži a frekvenci systémových poruch u pacientů s myotonickou dystrofií typu 1 a myotonickou dystrofií typu 2.