Harry Potter : boj o Bradavice : kooperativní karetní hra (Rexport, s.r.o., 2016)
Harry Potter: boj o Bradavice je krásná kooperativní karetní fantasy hra. Hráči v rolích studentů bradavické školy (Harry, Ron, Hermiona a Neville) bojují proti silám zla a snaží se je porazit dříve, než tyto síly bradavickou školu zničí. Hráči si vylepšují svůj balíček karet postavami, kouzly a kouzelnými předměty a pouze společnými silami mohou porazit temné síly. Hra je rozdělena na sedm částí, které do hry postupně přidávají nové a silnější nepřátele a kouzla a zároveň přidávají pokročilejší pravidla.